Unitatea de învăţare:

"CONSERVAREA TERMODINAMICĂ A ENERGIEI"

Cuprins:


Prin predarea acestei unităţi de învăţare eşti provocat/provocată să realizezi un PROIECT cam ca cel din filmul de mai josTemele din cadrul acestei unităţi de învăţare le găseşti aici


Dacă descarci acest fişier, ai posibilitatea să completezi cu propriile tale păreri spaţiile libere, pe măsură ce vom discuta la clasă despre fiecare secţiune a conţinutului din acest document.

La predarea acestei unităţi de învăţare te vei confrunta cu unele noutăţi în felul de abordare şi în felul care vom interacţiona.Priveşte imaginea din pagina "Home". Observă îndemnurile care le citeşti acolo! Încearcă permanent să-ţi adaptezi stilul de învăţare urmând aceste îndemnuri! Nu-ţi sunt necunoscute. Şi până acum te-am îndemnat să procedezi aşa cum vezi că scrie în imaginea aceea. Noutatea este în modalitatea de interacţiune dintre mine şi voi prin intermediul acestui wiki.Aici vei găsi tot ce trebuie pentru a rezolva unele sarcini, hai să zicem teme, pe care ţi le voi propune.În pagina "Şabloane, instrumente, teste", ai la dispoziţie fişiere cu şabloane, instrumente de lucru (fişe de lucru, liste de verificare, scheme pentru completare...), teste etc. care să te ajute în rezolvarea sarcinilor pe care le vei avea. Le poţi utiliza salvându-le cu ceea ce completezi tu în ele. Încărcându-le pe acest wiki, vom vedea, atât eu, cât şi colegii tăi, ce idei ai, ce propuneri faci şi cum reuşeşti tu să rezolvi problemele cu care te confrunţiAici poţi colabora cu colegii tăi pentru a schimba idei şi a găsi soluţii. Poţi să pui întrebări la care îţi voi răspunde şi la care poţi să reflectezi.În pagina "Resurse" vei găsi prezentările, simulările, aplicaţiile pe care le utilizez la clasă şi pe care le poţi revedea pe computerul tău personal.
SCRIE ORICE PROPUNERE AI CU PRIVIRE LA FELUL ÎN CARE PUTEM UTILIZA ACEST SPAŢIU ÎN SECŢIUNEA "DISCUSSION" A PAGINII "Home", adică aici (vezi sus lângă tabul "Page")!

external image Good%252525252520luck%252525252520smiley.gif


La curpins

urmatoarea>